Indesign, maquetació de continguts editorials o per a la web




CAT_
La creació d’una maquetació és bàsica per la publicació de continguts editorials o per la web. Indesign és l’eina més potent per cohesionar textos i imatges d’una forma senzilla i amb possibilitats d’exportació i publicació multimèdia.

Curs realitzat el 23 i 24 d'Octubre de 2013 al Cibernàrium, programa de capacitació i divulgació tecnològica de Barcelona Activa.


ESP_
La creación de una maquetación es básica para la publicación de contenidos editoriales o por la web. Indesign es la herramienta más potente para cohesionar textos e imágenes de una forma sencilla y con posibilidades de exportación y publicación multimedia.

Curso realizado el 23 y 24 de Octubre de 2013 en el Cibernàrium, programa de capacitación y divulgación tecnológica de Barcelona Activa.


ENG_
Creating a layout is essential for content publishing or web publishing. Indesign is the most powerful tool to bring together texts and images in an easy way with export possibilities and multimedia publishing.

Course held on 23 and 24 October 2013 in the Cibernàrium, training and outreach technological program of Barcelona Activa.


FRA_
Création d'un modèle est essentiel pour la publication de contenu ou de publication sur le Web. Indesign est l'outil le plus puissant pour rassembler les textes et les images de manière simple et avec un potentiel d'exportation et l'édition multimédia.

Course lieu le 23 et 24 Octobre 2013 dans le Cibernàrium, programme technologique de formation de Barcelona Activa.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada